Tuinmeubelen

Teak Tuintafels

Genieten van het mooie buitenleven in je eigen tuin. Samen met familie en vrienden heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Mooiteak heeft een ruim assortiment tuinmeubelen met keuze uit diverse modellen tuintafels. Ben je op zoek naar een grote tafel met stoer onderstel of kies je juist voor een mooi compacte tafel. Bekijk de mogelijkheden alvast online of kom eens langs in onze showroom.

Teak Tuinstoelen

Tafelen aan een mooie tafel doe je natuurlijk met bijpassende tuinstoelen. Stoelen met of zonder armleuning of handige klapstoelen. Belangrijk is dat jij lekker zit en kunt genieten van je tuin met familie en vrienden. Mooiteak heeft altijd een grote voorraad stoelen. Neem eens een kijkje online of kom proefzitten in de showroom van Mooiteak.

Teak Tuinbanken

Een tuinbank is al jaren favoriet. Modern vormgegeven of landelijk, passend bij jouw tuin. Creëer een fijne zitplek in de tuin met een bankje waar je geniet van de avondzon of ga voor dé trend van dit jaar en combineer je tuinset met een bank en losse stoelen. Met een bank creëer je net wat meer zitplekken voor optimaal gebruik. Mooiteak heeft een ruim assortiment tuinbanken, voor ieder wat wils.

Overige teak tuinmeubelen

Naast onze standaard artikelen zoals tafels, stoelen en banken beschikt Mooiteak ook over ligbedden en overige losse items. In deze categorie tonen wij ook enkele tuinsets. Alle meubelen getoond als set kunnen ook al los item gekocht worden.